Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012

Μπες κι εσύ στον κύκλο τής ομορφιάς


Σου έχει συμβεί να νιώσεις ότι κάποιος σε σπρώχνει και γυρίζοντας το κεφάλι σου να μη βλέπεις κανέναν; Όταν μάλιστα συμβεί για δεύτερη φορά εσύ ενοχλημένη πετάς και ένα θυμωμένο:

"Ε, κύριος, τι σπρώχνεις;".

Πού τον είδες τον κύριο ήθελα να ήξερα. Αχ και να ήξερες ποιο σπρώξιμο προσπαθείς να αποφύγεις!

Αν επιχειρούσες μια αναδρομή στο χρόνο θα άρχιζες να αναρωτιέσαι για πολλά πράγματα. Πώς έγιναν ας πούμε. Σκέφτηκες ποτέ μήπως πράγματι υπάρχει κάποιο αόρατο χέρι που μας σπρώχνει προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση; Εγώ το έχω νιώσει και είμαι σίγουρη πια για την ύπαρξή του.

Ναι, θα μπορούσαν όλα να έχουν γίνει διαφορετικά στη ζωή μου αλλά θα ήταν πολύ δυσάρεστη μια τέτοια προοπτική. Κι αυτό γιατί δεν θα συναντούσα στο δρόμο μου την Oriflame και δεν θα γινόμουν ποτέ μέλος τής οικογένειάς της. Ε, και, θα αναρωτηθείς. Θα είχα μπει σε μια άλλη οικογένεια. Για τους αδαείς αυτή είναι μια κοινότυπη απάντηση. Μόνο όσοι βρίσκονται ήδη μέσα σ' αυτή τη μεγάλη οικογένεια μπορούν να αντιληφθούν τη διαφορά.

Πώς θα ήταν αλήθεια η ζωή μου χωρίς όλους αυτούς τους θαυμάσιους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι; Ή πάλι, αν για κάποιο λόγο, μια λάθος επιλογή με οδηγούσε μακριά από την αγκαλιά τής Oriflame τι θα είχε συμβεί; Πολύ απλά:

-Δεν θα είχα γνωρίσει ποτέ τόσους πολύτιμους ανθρώπους συγκεντρωμένους δίπλα μου.

-Δεν θα είχα δημιουργήσει μια καριέρα που λίγοι άνθρωποι τολμούν να φανταστούν.

-Δεν θα είχα επιβραβευτεί, τόσο υλικά όσο και ηθικά, από καμία άλλη δραστηριότητα.

-Δεν θα είχα ταξιδέψει ούτε στα όνειρά μου εκεί που η Oriflame με ταξίδεψε.

-Δεν θα είχα διασκεδάσει τόσο έντονα και με πιο όμορφη παρέα.

-Δεν θα είχα ζήσει τις εμπειρίες που η Oriflame μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω.

-Δεν θα είχα νιώσει περήφανη που ανήκω σε μια εταιρεία με τόσες κοινωνικές ευαισθησίες.

-Δεν θα είχα αισθανθεί κι εγώ πολύτιμη που η γνώμη μου λαμβάνεται σοβαρά υπ' όψη.

Σχεδόν γέννημα - θρέμμα της Oriflame, εκτός από τους ανθρώπους που με στήριξαν και εξακολουθούν να με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, μάλλον πρέπει να ευχαριστήσω και την τύχη μου, αυτό το αόρατο χέρι που λέγαμε, για το σπρώξιμο που μου έκανε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Και μια συμβουλή: Καλό το χέρι που σε σπρώχνει, δε λέω, αλλά, να, βάλε κι εσύ το δικό σου χεράκι μετά το σπρώξιμο. Μη τα περιμένεις όλα από εκείνο! Άλλωστε ένα χεράκι παραπάνω πάντα βοηθάει για να γίνει πιο εύκολα ακόμα και η δυσκολότερη δουλειά! Αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς θα τα κάνεις όλα αυτά, απλά, επικοινώνησε μαζί μου στο e-mail: galatidiana@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλωσόρισες στον κόσμο τής ομορφιάς!